Tjäna pengar till föreningen och laget


Ni vinner som ett lag, ni förlorar som ett lag och ja, just det: ni säljer pasta som ett lag! Det är inte bara på planen som ni skapar minnen. De vackraste målen görs ofta på träning, de största gapskratten kan vara i omklädningsrummet och minnen, oavsett om de skapas på en dammig gymnastiksal eller i bussen på väg till en turnering eller på ett nöjesfält en kväll under en träningsresa, är det summan av allt detta som ni upplever som blir er sport, ert lag och er gemenskap.

Sälj pasta med laget

 

Låt oss i Pasta Point få bidra till att skapa era minnen. Vi vill vara hoppskottet, zorrofinten och allt det där lilla extra som skapar magi. Federico Fellini, den italienska filmregissören sa: Life is a combination of magic and pasta.

 

Skapa magi! Sälj pasta! Ni säljer 3-pack av vår durumvetepasta för 65 kronor till kund. Ni behåller 26 kronor. Fullkornspastan säljs också i 3-pack för 65 kronor och med vinst på 26 kronor. Linspastan och ärtpastan säljs styckvis men summorna är desamma.

 

Durumvetepastan består av 100 procent durumvete, fullkornspastan 100 procent fullkorn och linspastan och ärtpastan, som båda är helt glutenfria, består av 100 procent mjöl av röda linser respektive 100 procent mjöl av gröna ärter. De ska vara 100-procentigt med oss! Vill ni satsa, nå gemensamma mål utanför simbassängen, löpspåret, hockeyrinken etc så beställ infopaket med det antal kataloger ni behöver.

 

KBK

 

Kundreferenser från lagförsäljning

- Teresa Garheden lagledare för SBBK Wolves P07 (Södertälje)

"Vi har sålt pasta i tre olika omgångar. Det är mycket lättsålt och folk uppskattar pastan så det är enkelt att sälja flera gånger. Suveränt och personligt kundbemötande! Vi kommer sälja fler gånger."

- Elisabet Engström kontaktförälder Gullänget Kroksta IBS P04, Örnsköldsvik

"Allt har gått jättebra med pastan. Så smidigt att pastan kommer i mindre kartonger som man kan packa om och skicka hem pastan i. Alla tyckte att det var en mycket bra idé med pasta! "

  • Start
  • Produkter
  • Sälja till klassen
  • Sälja till laget
  • Om oss
  • Kundreferenser
  • Kontakt