Sälj med klassen


Antingen vill ni sälja pasta för att få ihop pengar till en kanotutflykt i fyran eller sexan, resa till nöjespark i slutet av nian eller helt enkelt få hjälp att finansiera er student i trean på gymnasiet. Oavsett anledning så är pastaförsäljning en enkel väg att nå dit ni önskar.


Pasta äter alla så varför inte sälja en vara som inte är bunden av ålder eller årstid. Ni säljer 3-pack av durumvetepasta för 65 kronor och ni tjänar hela 26 kronor. Fullkornspastan säljs även den i 3-pack för samma prispeng och samma vinst. Linspastan och ärtpastan säljs slutligen styckvis för 65 kronor och med vinst på 26 kronor till er.

Tjäna pengar till klassresan

 

Varför krångla till det? Utse en kontaktperson som är minst 18 år och beställ hem ett gratis informationspaket med informationsbrev till kontaktpersonen, ett smakprov och de antal kataloger ni har begärt. Vet ni med er att ni kommer börja sälja pasta så tveka då inte utan begär på en gång de antal kataloger ni behöver så att ni med katalogen i handen kan påbörja er försäljning direkt.


The early bird catces the worm!  För er sistaårsstudenter : Ta fram papptallriken, bandet och skriv dit ”Klassens sedelpress”, häng på den företagsamma och be att den personen beställer hem ett säljkit.

Pastapoint hjälper din klass med er klassförsäljning

 

Finns det frågor om säljprocessen, produkterna, leveransen eller annat, tveka då inte: Mejla, ring eller skicka iväg ett sms!

 Vi vill jättegärna komma i kontakt med er:
Mejla: info@pastapoint.se 
Ring eller sms:a: 073 939 94 58
Vi besvara frågor även kvällar och helger. Och självklart tidiga morgnar☺

 

Kundreferenser från klassförsäljning

- Carolin Arnoldsson klassförälder Gustavslundskolan Växjö

"Vi är glada över att ha sålt pastan. Ingen annan har gjort detta här i området vad vi hört, så det har varit uppskattat. Jag fick tipset av min nära vän. Hennes sons fotbollslag har sålt och varit jättenöjda."

- Anna- Lill Sjögren Flahultsskolan 7D, Taberg

"Flera jag har haft kontakt med är nöjda med pastan och gillade smaken. Min son älskar pasta så vårt lager är tyvärr snart slut."

  • Start
  • Produkter
  • Sälja till klassen
  • Sälja till laget
  • Om oss
  • Kundreferenser
  • Kontakt